Ako NasaMist pomáha aj v zimnom období

Cítite ten závan čerstvého jesenného vzduchu? My áno! Aj túto jeseň a zimu jemne očistite, zvlhčite a upokojte suché a plnené nosy detí aj dospelých so sprejom NasaMist.

Ak ste rodič, pravdepodobne ste sa zaoberali soplami odo dňa, kedy ste priniesli svoj malý zväzok radosti domov. Naša rodina zvyčajne nemá problémy s dutinami - pokiaľ sa v zimnom období nezačne kúriť. Kombináciou suchého a studeného vzduchu sa naše dutiny dostali do problémov.

NasaMist izotonický fyziologický sprej je sterilný prírodný upokojujúci soľný sprej. Nanášanie jemnej hmly do nosa je vynikajúcim spôsobom, ako udržiavať nosné dutiny vlhké. Vyzerá ako hocijaký fyziologický sprej, nie? Nie! Tento je iný. NasaMist má dlhšiu trubicu ako väčšina nasálnych sprejov, takže sa u detí naozaj dostane na miesta, aby sa malé nosné pasáže vyčistili, a na rozdiel od iných sprejov, hmla NasaMistu je jemná a účinná - naozaj si myslím, že je to kvôli dlhšej trubici.

Tento sprej, ktorý neobsahuje lieky, pomáha zmierňovať nosné alergie, suchosť, kvapkanie z nosa a príznaky bežného nachladnutia alebo chrípky. NasaMist poskytuje špeciálne navrhnutú trysku pre deti a dorast. Hypertonický NasaMist dodáva viac ako dvojnásobok koncentrácie fyziologického roztoku ako izotonický. NasaMist All-in-One prichádza s tromi rôznymi nádstavcami pre deti.

Image00001

Foto: cistynos.sk

NasaMist soľný sprej možno použiť na:
• nosové alergie a suchosť v nose
• sinusitídu, rinitídu
• zmiernenie následkov alergickej astmy
• kvapkanie z nosa
• nosové príznaky spôsobené chrípkou a chladom
• podráždenie nosa z pracovného a domáceho prachu, dymu, srsti zvierat, trávy, peľu, znečisťujúcich látok v životnom prostredí a dymu

Po použití soľného rozprašovača sa ráno nezobudíte s nepríjemnými príznakmi - dutiny môžu ostať trochu suché, ale skutočne to pomáha. Použili sme pôvodne NasaMist, aby sme uvoľnili suchý nos a všetky jeho problémy s dutinami, a my sme boli s výsledkom ohromení. Po použití NasaMist sme si okamžite všimli rozdiel v našom dýchaní, naše nosy boli opäť vlhké a sople sa zdalo, že odišli. Rozdiel isto zistíte aj Vy.

Odporúčame Nasamist každému, kto trpí suchým a upchatým nosom.